Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Chris Nolan a csillagok között: itt az Interstellar előzetese

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb rendezője, a Sötét lovag-trilógia fantasztikus sikerének kovácsa, az Eredet készítője, az új Superman-film, Az acélember producere újra forgat. Christopher Nolan új rendezése, az Interstellar a tervek szerint 2014. novemberében kerül a mozikba.

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb rendezője, a Sötét lovag-trilógia fantasztikus sikerének kovácsa, az Eredet készítője, az új Superman-film, Az acélember producere újra forgat. Christopher Nolan új rendezése, az Interstellar a tervek szerint 2014. novemberében kerül a mozikba.

interstellar-poster

A nagy költségvetésű sci-fi különleges vállalkozás lesz ? mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ritka módon egyszerre két nagy hollywoodi stúdió működik közre az elkészítésében. A Paramount az észak-amerikai, a Warner Bros. a világ többi részére vonatkozó forgalmazási jogokat kapja cserébe.

Az új film történetét ? ahogy ezt már A sötét lovag-filmeknél megszokhattuk ? teljes titokban tartják, a forgatókönyvet ismét a rendező öccse és állandó munkatársa, Jonathan Nolan írja, témája pedig, a stúdiók közlése szerint: ?egy hősies utazás, mely olyan messzire jut az űrben, amennyire ezt tudományos ismereteink megengedik.?

A főbb szerepekben Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Casey Affleck, Topher Grace, Wes Bentley, Anna Hathaway, Michael Caine, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy és Matt Damon,

Chrs Nolan mellett a Person of Interestért is felelős Jonathan Nolan és Kip Thorne is kiveszi a részét a munkálatokból!

<