Hír és közéleti magazin

Cigizget és félelmetes arcot vág Joaquin Phoenix a JOKER első képein

30 fotón A Bűn Bohóc Hercege

Todd Phillips, a Másnaposok rendezője kapta meg a lehetőséget arra, hogy ismét a vászonra álmodja Batman nemezisét, még Joaquin Phoenix lesz az, aki alakítja majd a karaktert, akiről már azt is tudni, hogy egy Arthur Fleck nevű bukott komikus lesz.

Hogy egy bukott komikus hogy jut odáig, hogy Gotham alvilágának élére álljon, minden bizonnyal ezt a történetet ismerhetjük majd meg a filmben, amelyről azt is tudni, hogy Thomas Wayne, vagyis Bruce Wayne édesapja is szerepelni fog benne. Thomas Wayne-t Brett Cullen alakítja majd, de feltűnik a filmben Frances Conroy, Robert de Niro és a Deadpool 2 üdvöskéje Zazie Beetz is.

Todd Phillips Jokere a hírek szerint nagyon közel áll majd az Alan Moore által megálmodott A gyilkos tréfa Jokeréhez, vagyis még az is lehet, hogy ezúttal is egy stand-up karrierre vágyó vegyészmérnök adja majd a karakter eredetét – így már kicsit érthető, hogy mit keres Martin Scorsese a produceri filmben, aki a gengszterfilmjei mellett mondjuk az 1982-es A komédia királyát is letette az asztalra.

Biztosat még nem tudunk, de néhány forgatási fotón és egy rövidke videón egy bohóc társaságában már megnézhetjük a Joaquin Phoenix-féle Jokert, aki 2019. október 4-én mutatja majd meg magát a mozikban.