Új Constantine sorozaton dolgozik az HBO Max, meglepő kit néztek ki a főszerepre

Tavaly arról számoltak be, hogy JJ Abrams az élőszereplős Justice Legaue Dark sorozat mellett egy Constantine sorozatot is fejleszt a streamer számára, amelyet Abrams Bad Robot produkciós cége gyárt le. Azóta semmi más nem derült ki erről a kisképernyős adaptációról, de egy új jelentés rávilágít a sorozat hangulatára.

A The Illuminerdi szerint az HBO Max sorozat John Constantine-t “a karakter sötétebb újragondolásával” képzeli el, vagyis kevésbé a vallásra koncentrál, és inkább a Constantine képregények horrorelemeire összpontosít “. Ez valójában azt jelentheti, hogy a sorozat inkább a képregény hangulatához lesz hű, mint az eddigi kisképernyőn megjelent adaptációkhoz.

Az elmúlt években Matt Ryan alakította a karaktert, tegyük hozzá zseniálisan, hiszen már megjelenésében is olyan volt, mintha a képregények hasábjairól lépett volna elő. Ryan először egy önálló, a 2014-2015-ös televíziós szezonban képernyőn lévő Constantine sorozatban alakította a karaktert, de a sorozat nem igazán illeszkedett az NBC csatorna portfóliójába, így azt 1 évad után elkaszálták.

A rajongók azonban imádták Ryant a szerepben, így a közönség nyomására felbukkant a The CW-n képernyő lévő, A zöld íjász sorozat által alapított Arrowverzumban is, sőt idővel főszereplővé vált a DC A Holnap legendái sorozatban.

A Matt Ryan iránt érzett fanatizmus ellenére elég valószínű, hogy nem ő kapja majd az új sorozat főszerepére, az Illuminerdi szerint Riz Ahmedet (Aznap éjjel) vagy egy hozzá hasonló típusú színészt képzelnek el a főszerepben.

Riz Ahmed Constantine

Tavaly egyébként az is kiderült, hogy jó eséllyel folytatás készül a 2005-ben, Kean Reeves főszereplésével készült Constantine-mozifilmhez is.

Hirdetés
Sáfrány Norbert
Sáfrány Norberthttps://filmsor.net
A Filmsor vezető hírszerkesztője.

Kapcsolódó

Most népszerű