Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Csak átverés az új KROKODIL DUNDEE-film?

Előfordulhat, hogy nincs is semmilyen Krokodil Dundee-film, csak egy jól sikerült reklám áldozatai vagyunk.

A szakírók szerint képtelenség lenne, hogy ekkora titokban forgassanak le egy folytatást, ráadásul mindezt úgy, hogy a filmben olyan színészek tűnnek fel, mint a Dundeet alakító Paul Hogan, a fiát alakító Danny McBride vagy éppen Chris Hemsworth, akit mostanság Thorként ismer a világ.

És ha már Thor, érdekes módon a film rendezője egy bizonyos Steve Rogers (igen, pont mint Thor “kollégája”, Amerika Kapitány), akiről nagyjából soha senki nem hallott (oké a Driving Jersey honlapján megtaláltuk), pedig az imdb lapja szerint az Emmy-díjra is felterjesztett, 2010-es Driving Jersey címet viselő dokumentumsorozat rendezője. És ennyi.

Persze a film teljes titokban való elkészültéhez akár a rendező viszonylagos névtelensége is hozzájárulhatna, csakhogy vegyük figyelembe, hogy ha nincs a Top Gun, akkor bizony a Krokodil Dundee 1986 legtöbb bevételt hozó filmje lenne, vagyis a pocsék folytatások ellenére igencsak van marketingértéke. Talán éppen ezért használják fel a nevet egy jó kis reklámra?

Ne feledjük, hogy hamarosan Super Bowl, vagyis napokon belül özönleni fognak ránk a jobbnál jobb reklámok. Lehet, hogy a Dundee: The Son of a Legend Returns Home valójában az első? Ha megnézitek az előzetest, valóban inkább úgy tűnik, mintha egy Super Bowl döntőre időzített reklám lenne.

 

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<