Csak celebekben utazik a Vajna vezette TV2 tavasza


Miközben az RTL Klub lenyúlta az Andy Vajna vezett Filmalap által támogatott Saul fiát az Andy Vajna vezette TV2 elől, a TV2 bejelentette, hogy milyen műsorokkal megy neki a tavasznak. A programmingot elnézve hamarosan a TV2 is abban a nézettségi süllyesztőben találja magát, ahová ugyanezen érdekcsoport a közszolgálati csatornákat is vezette…

andy-vajna-dirk-gerkens

A TV2 közleménye egyébként “Sztárokban gazdag” tavaszt ígér, de tudjuk, hogy ez a csatornánál azt jelenti, hogy sokadszorra is előhúzzák az agyonhasznált sztárokat, betolnak néhány tévében kevésbé ismertet, na meg kitalálnak maguknak néhányat.

A Sztárban sztár helyét tavasszal A Nagy Duett veszi át, Majka és Liptai Claudia vezetésével.

Ördög Nóra és Till Attila vezetésével jön majd a Kismenők, ami egy bűvészkedéssel, tánccal satöbbivel felturbózott Ének iskolája lesz, de nevezzük a dolgot gyerek-tehetségkutatónak, ha már a közlemény is így nevezi.

Érkezik az Összezárva Friderikusszal 3. évada, természetesen a Berkiéhez hasonló műbalhékkal vagy a Tóth Gabihoz hasonló kiszínezett valósággal, de természetesen a lényeg, hogy valakit olyannak tüntessenek fel, ahogy eddig az emberek még nem látták.

És, hogy még nagyobb legyen a boldogság érkezik a Hal a tortán újabb évada is, de ez már Hal a tortán – A küldetés címmel, ugyanis Lázár séfünk hétről hétre meglepő kihívások elé állítja majd a műsor celebjeit.

Hal a tortán

A Hal a tortán – A küldetés után kerül majd adásba a Drágám, add az életed! címet viselő gameshow, a cím ugye nettó lopás, de ettől eltekintve a műsor is nagyon _egyedi_ lesz: celebpárok különböző feladatokat oldanak majd meg a műsorban.

A nem is annyira SzuperTV2-n természetesen folytatódik majd a valóságnak beállított, de forgatókönyv alapján készülő Édes élet, sőt celebhíradójuk is lesz (ha már a TV2 híradóját nem nézi senki, hátha majd ezt), méghozzá Red Carpet címmel, mert a Vörös szőnyegből nem értették volna meg a magyarok mi a műsor lényege.

És persze a képernyőn marad a magyar televíziózás legnagyobb rákfenéje, Hajdú Péter is, aki a mára teljesen nézetlenné és érdektelenné vált Frizbi helyett egy Showtime címet viselő műsort kap, amely egy színes elemekkel felturbózott talkshow lesz, amelybe többek közt ex-RTL Klubosokat is megnyert a _sómen_.

Lesz még itt Ízes élet Pataky Péter séffel, de csak hogy a képernyőn is legyenek exertéelesek EgészségKlinika Erdélyi Mónikával, a’la Car Istenes Lászlóval (Benceapus), Tűsarok Orosz Barbarával, Trendmánia Görög Zitával, sőt, Otthon a kertben, Falforgatók és SzalonSkicc is, utóbbi is természetesen exertéelessel, méghozzá Beszeda Gáborral. Ebben a műsorban különböző fodrászatok és szépségszalonok fognak szépülgetni, épülgetni, vagyis ilyen átalakítóműsor-szerűség lesz, amelyet a TV2 egyszerűen csak beauty produkciónak nevez. A kis Kazinczyk.

És, hogy hány új sorozat érkezik a csatornára az USA-ban tavaly elrajtolt több száz sorozat közül?

nulla

Szólj hozzá