Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Csak jövőre érkezik A szolgálólány meséje 4. évada

Akárcsak anno a Trónok harca esetében, most A szolgálólány meséje-rajongóknak is türelemjáték lesz a következő év. A Hulu bejelentette, hogy idén ősszel nem kerül műsorra a széria negyedik évada.

A forgatások márciusban kezdődtek meg, nem sokkal a világjárvány kitörése előtt, melynek következtében aztán hamar le is álltak a munkálatok. Egyszerűen nincs idő, hogy elkészülhessenek az új részek, így az őszre tervezett premiert 2021-re tolta a streaming-szolgáltató.

“Két hétig dolgoztunk, így még szinte egy egész évadot le kellene forgatnunk. Mind vissza akarunk menni, hiszen fizetni kell a számlákat, de közben egy sorozat nem ér fel az emberélettel. Azon gondolkodunk, hogyan tudjuk ezt biztonságosan folytatni” – nyilatkozta korábban a főszereplő, Elisabeth Moss, aki az új évadban már rendezni is fog, méghozzá az évad 3. részét.

A korábbi bejelentés alapján még tíz epizód várható, és nagyon valószínű, hogy June a Gilead elleni harc egyik szellemi vezére lesz a 4. évadban.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Hirado.hu
Ez is érdekelhet:
<