Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Családalapításra készülnek a Nyerő Páros győztesei

Az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorából megismert séf megnyerte a Nyerő Párost párjával és most a családalapításra készül.

A Nyerő Párosban legyőzhetetlen oldalát bemutató séf másfél éve A Konyhafőnökben szeretett bele Gyuricza Dóriba, s már nem is kérdés, hogy együtt tervezik-e a jövőt.

“Több mint négymillió forintot nyertünk a Nyerő párosban, és úgy döntöttünk, ehhez a pénzhez egyelőre nem nyúlunk. Majd ha belevágunk a babaprojektbe, akkor úgyis lesz mire költeni” – árulta el Rácz Jenő a Blikknek, akinek határozott tervei vannak a családalapítással és – bővítéssel kapcsolatban.

A sztárséf azt is hozzátette, hogy azért addig még sok feladat áll előttük: “A lánykérés egyelőre legyen titok, de ami késik, nem múlik! Dóri még fiatal, megértem, hogy még bizonyítana, szeretne karriert, szeretne utazni, illetve nem feltétlenül szeretne anyukaként évekig otthon ülni. Azt gondolom, sok feladat van még úgyis előttünk. A tervek szerint novemberben nyitom meg az éttermemet, azaz nagyjából két évig mindennap ott leszek. Ám utána, ha több időnk lesz, biztosan belevágunk a babaprojektbe.”

<