Filmek, sorozatok, kultúra

Családja körében vesztette életét John Travolta felesége

Az egész család Travolta feleségének ágya mellett volt az utolsó pillanatokban.

John Travolta egy időre visszavonul a nyilvánosság elől, miután vasárnap reggel gyönyörű felesége, Kelly Preston 57 évesen örökre lehunyta a szemeit. A hétfői búcsúposztja óta nem is nyilatkozott egy lapnak sem, és várhatóan nem is fog.

A Daily Mail magazinnak a család jelenlegi lelkiállapotáról Kelly féltestvérét, Chris Palzis-t sikerült megszólaltatnia, aki szerint mindenki gyászol és a fájdalom teljesen kizsigerelte mindannyiukat.

Szívszaggató volt, épphogy odaértünk a betegágya mellé. Mind ott voltunk mellette

– emlékezett vissza Palzis, aki szerint Kelly igazi harcos volt.

Preston a mellrákkal vívott kétéves harc után hunyt el. A színésznő legutóbb férje mellett szerepelt a filmvásznon a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta.

A pár az 1989-es Zűrös páros forgatásán találkozott, majd a színész 1990-ben a svájci Palace Hotelben, szilveszterkor megkérte Kelly kezét. John és Kelly a következő szeptemberben házasodott össze, ekkor a feleség már várandós volt első közös gyermekükkel Jettel, aki 2009-ben, 16 évesen meghalt. Házasságukból született még egy lányuk, Ella, aki most 20, és egy másik fiú, Benjamin, aki pedig 9 éves.

Forrás Hirado.hu
<