Curtis elárulta mennyit kellett fizetnie azért mert nem ment el a Sztárban sztárba

Curtis a ZSHOW time YouTube-csatorna műsorának a vendége volt, ahol kisfiáról, Majkával való barátságról és a drogról is mesélt, illetve lerántotta a leplet, arról, hogy milyen nagyságrendű összeget kellett fizetnie azért, amikor nem ment el a Sztárban sztár élő adásába és megszegte a szerződésében foglaltakat.

A sötét drogmámoros múltja is szóba került, és kiderült, hogy a Belehalok című sláger után találkozott először a kokainnal. Azt is elárulta, hogy paranoid látomásai miatt ment el elvonóra.

“Az volt az egyik fő ok, hogy elmentem elvonóra, hogy már paranoiás lettem. Tudtam, hogy ha szívok, szarul leszek. Olyan érzetem volt, mintha lennének a lakásban, pedig egyedül voltam. Jönnek a rendőrök, nézelődtem az ablakon órákon át” – idézi a Blikk.

Mint ismeretes tavaly a Sztárban sztár egyik adásában nem jelent meg Curtis. “Be voltam b*szva, de nem ez volt a bajom. Halottak napjára esett a rendezvény, és ez nekem nagyon nem jó.” – fogalmazott a rapper.

Természetesen ki kellett fizetnie a kötbért is, ami állítólag milliós tétel volt: “Ki! Ez normális. Volt egy magas ár, amit szerettek volna, nekem volt egy alacsony és középen találkoztunk. Milliós tétel volt! Nézték, hogy mennyit kapok műsoronként és ahhoz mérték.” – mondta el a rapper.