Tévés hírek Curtisnek nem nagyon marad helye a TV2-n

Curtisnek nem nagyon marad helye a TV2-n

Mint korábban megírtuk, azok után, hogy Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében, a döntőben még felléphetett, de ennek ellenére jogi lépéseket indított ellene a TV2. A Sztárban sztár kreatív producere, Németh Ádám a Retro Rádióban beszélt arról, hogy mi zajlott a kulisszák mögött, amikor az eset történt.

Sztárban sztár: A TV2 jogi lépéseket tesz Curtis-szel szemben

“Van a versenyzőknek egy koordinátora, akik tartják velük a kapcsolatot. 10 órára kell érkezni, hogy mindent elpróbáljunk. Ha nincs ott egy szereplő, akkor azt elég nehéz megoldani. Már ekkor fel kellett készülnünk, hogy csak később, vagy abszolút nem érkezik meg” – magyarázta el a producer a protokollt, de arról is beszélt, hogy konkrétan Curtis esetében hogyan zajlottak az események.

“A kaput nyitva hagytuk, de délután 2-3 óra magasságában lemondtam arról, hogy megérkezik. Nyilván próbáltuk elérni, nem csak saját erőből. Az egész családját bevontuk a folyamatba, de senki sem érte el. Átkapcsoltam egy kapcsolót az agyamban, és tudtam, hogy nem fogjuk elérni. Összehívtunk egy válságstábot, és kitaláltuk, hogy hogyan menjen majd a műsor” – mesélte a kreatív producer.