Hír és közéleti magazin

Döbbenetes: Két pár is kihagyja Dancing with the Stars harmadik adását

A TV2 bejelentette, hogy 10 helyett csak 8 páros fog fellépni a Dancing with the Stars harmadik élő showjában.

Egy váratlan fordulat miatt két páros most nem lép a táncparkettre… Hogy kik azok, és hogy mi történt azt csak szombat este fogják elmondani a Dancing with the Stars harmadik élő showjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Egy váratlan fordulat miatt két páros most nem lép a táncparkettre… Hogy kik azok, és hogy mi történt szombat este 20.00-kor ‼️ #dancingwiththestars #tv2

Dancing With The Stars (@dancingtv2) által megosztott bejegyzés,

A Dancing with the Stars második élő showjában Noszály Sándor megsérült, így előfordulat, hogy az ő párosuk az egyik, aki nem vehet részt a műsorban, pedig a héten még azt az információt kaptuk, hogy a sérülése nem befolyásolja a folytatást.

Gabriela Spanic édesanyja a második élő show-t követően egy órával hunyt el. Gabriela azonban közleményben jelezte, hogy folytatja a műsort.

Détár Enikő még a második táncra való felkészülés során törte orrát, de aztán szerepelt az élő show-ban, vajon komolyabb a sérülése, mint eddig hitte?

Sokan azt találgatják, hogy az is előfordulhat, hogy a koronavírus a Dancing with the Stars-ban is felütötte a fejét, de erről nincs semmilyen hivatalos információ.

Vajon mi történhetett?