Hír és közéleti magazin

Ő volt a legrosszabb: Megvan a Dancing with the Stars második kiesője

Détár Enikő, Gelencsér Tímea, Pásztor Anna és Osvárt Andrea ezúttal is fantasztikus volt, de a kiesés szélére jutott hírességek valóban borzalmas produkciót nyújtottak.

Ismét felemásra sikeredett a Dancing with the Stars a TV2-n, ugyanis fantasztikus produkciók mellett azért lassított felvételre hasonlító bizonytalan totyogás is bőven volt a műsorban. (A második élős show táncait ide kattintva tudja visszanézni.)

Az előadásokat követően Détár Enikő kapta a legmagasabb pontszámot a zsűritől. A zsűri Emilio illetve Marsi Anikó előadását értékelte a legalacsonyabbra, így átmenetileg ők kerültek a veszélyzónába.

A nézői szavazatok alapján végül – nem szavazati, hanem bejelentési sorrendben – Détár Enikő, Gelencsér Tímea, Gabriela Spanic, Pásztor Anna, Horváth Tamás, Osvárt Andrea, Istenes László, Tóth Dávid és a lesérült Noszály Sándor jutott tovább, amivel kiderült, hogy a nézők a zsűrihez hasonlóan látták a produkciókat.

A kiesés szelére ugyanis a zsűri által is leggyengébbnek ítélt Emilio és Marsi Anikó került.

Következett a második körös szavazás, amelyet követően eldőlt, hogy az egyébként igencsak szerethető, remek humorú és aranytorkú Emilio másodjára már nem úszta meg, kiszavazták a nézők. Marsi Anikó a következő adásban pedig egy újabb koreográfiát mutathat be.

Emilio Dancing with the Stars

A következő adásban már csak tíz versenyző folytathatja a versenyt a Dancing with the Stars színpadán.