Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

DC UNIVERSE – Elég brutál kínálat lesz a DC streamingszolgáltatásában

Kevin Smith a DC Daily című hírműsorban leplezte le a DC streamingszolgáltatását.

A korábban vártnál hamarabb, alig több mint két hét múlva, szeptember 15-én (a klasszikus Batman Napon) rajtol el a DC streamingszolgáltatása, amely havonta 8 dollárba kerül majd.

Összefoglalva a lényege, a szolgáltatásban elérhető lesz a Young Justice sorozat első két évada, de érkezik majd a Young Justice: Outsiders is, igaz ez majd csak jövőre.

Annál hamarabb, még idén októberben láthatjuk majd a Titans címet viselő sorozatot, igaz a korábbi hírek még arról szóltak, hogy a Netflix sorozataihoz hasonlóan a teljes évad felkerül majd a tékába, de a mostani hírek szerint hetente kapjuk majd az új részeket.

A szolgáltatásba érkezik majd a Swamp Thing (Mocsárlény) címet viselő sorozat is, amely a “The Anatomy Lesson” című történetet dolgozza majd fel, amely Len Wein és Bernie Wrightson és a Watchment is megalkotó Alan Moore munkája. Ráadásul az executive producerek között ott van az a James Wan is, aki a Fűrész- és Démonok között univerzumot is megteremtette és aki azóta az Aquaman révén a DC univerzumát is közelebbről megismerte. Sőt.

Ráadásként pedig felfedték a Stargirl sorozat logóját is, amely szintén jövőre érkezik majd a szolgáltatásba. A sorozatot Geoff Johns, a karakter kitalálója, a DC mozis univerzumának korábbi feje készíti el, aki saját, fiatalon elhunyt húga elvesztése után alkotta meg a figurát, természetesen a testvéréről mintázva. A repülni és energiagömbökkel harcolni tudó Csillaglány története ráadásul élőszereplős sorozatként valósul majd meg.

Emellett természetesen készül a korábban már bejelentett Doom Patrol – amelynek mint kiderült Alan Tudyk lesz a főgonosza, és feltűnik majd benne Robotman (Brendan Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), valamint Cyborg (Joivan Wade) – amely a DC univerzumának legfurább hőseit és legkülönlegesebb szegleteit mutatja majd be.

És természetesen az animációs Harley Quinn sorozat is a DC Universe szolgáltatásban lesz látható. A sorozatról egyelőre annyit tudni, hogy 30 perces részei lesznek és az első évad 26 részből áll. Arra viszont továbbra is várnunk kell, hogy megerősítsék a Suicide Squadban is a karaktert alakító Margot Robbie szerepvállalását, mint szinkronhang.

 

<