Filmek, sorozatok, kultúra

Deadpool alkotója szerint a Marvel nem meri bevállalni a Deadpool 3-at

Ha Ryan Reynolds jelenleg nem a Deadpool 3-on dolgozik, az csak azért van, mert a Marvel nem engedte meg neki – mondja a Deadpool-képregény alkotója.

A Deadpool karakterét megalkotó képregényszerző, Rob Liefeld a ComicBooknak adott interjújában beszélt arról, hogy szerinte miért nem készült még el a Deadpool 3. része.

Deadpool-3-Reynolds

A képregényíró szerint a Marvel – és ezzel együtt a Disney – egészen egyszerűen nem meri bevállalni a Deadpool-t, ugyanis a karakter nem illik a családbarát világukba. Nem érti viszont, hogy ha így van, akkor miért nem adnak szabad kezet a Deadpool eddigi stábjának és kezelik a saját univerzumuktól függetlenül a karaktert, hiszen ez eddig is jól működött.

Liefeld szerint, ha a Marvel nem tudja beilleszteni a saját mozis univerzumának ütemtervébe a Ryan Reynolds által életre keltett hős legújabb interpretációját, akkor egész egyszerűen rá kell hagynia azokra, akik értenek hozzá… Liefeld ötletet is ad, szerinte egy nagyon szórakoztató film kerekedne ki Deadpool és Hulk közös történetéből.

Bár Bob Iger Disney-vezér annak idején megígérte, hogy a FOX R-korhatárbesorolású filmjeit nem fogják kukázni, valójában mióta a Disney felvásárolta a stúdiót nem sok minden történt ezeknek a filmeknek a környékén, mintha elfeledkeztek volna róluk.

A Deadpoolt alakító Ryan Reynolds még tavaly decemberben jelezte, hogy tárgyaltak a folytatásról a Disneyvel, de azóta semmit nem tudni arról, hogy hogy áll a Deadpool 3.

deadpool-3

<