Szeretted A rejtélyt? Akkor a Debris a Te sorozatod lesz!

Amikor titokzatos tárgyak zuhannak le az égből, és megmagyarázhatatlan dolgok kezdenek történni miattuk, itt az ideje, hogy kiderítsük mi ez az egész.

A Debris (Törmelék) című sorozatban, a Legendary Television, az Universal Television és a Frequency Films NBC-re gyártott sci-fi drámájában egy nemzetközi ügynökség feladata a válaszok megtalálása. Honnan jöttek a roncsok? Milyen anyag ez pontosan?

Debris NBC

A Debris hat hónappal azután kezdődik, hogy a roncsok lehullanak az űrből. Úgy tűnik, hogy az anyag tulajdonságai meglehetősen furcsa dolgokat okoznak: olyan átalakító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek az egyénekre és a környezetre egyaránt kihatnak. A hatalmas töredékek egyértelműen sok problémát okoznak az emberiségek, ezért egy külön csapatot hoznak létre arra, hogy átvizsgálják a törmeléket.

Adott két ügynök, akik nyomokat kutatnak a nyugati féltekén. Finola Jones brit ügynök és Bryan Beneventi amerikai ügynök áll a történet középpontjában, akiket Riann Steele, illetve Jonathan Tucker alakít.

Debris sorozat

Jones és Beneventi versenyeznek az idővel, hogy kivizsgálják a roncsokat és feltárják a jelenség okát. Tekintettel a törmelék nyilvánvaló erejére, azt is szeretnék biztosítani, hogy az aljas erők ne kaparintsák meg az anyagot.

A rejtély showrunnere és az ügyvezető producer, JH Wyman hozta létre ezt a sorozatot, és már a premier előtt sem titkolta, hogy a Debris A rejtély DNS-ét hordozza magában.

A Debrist március elsején mutatták be az amerikai NBC-csatornán, magyar premierről még nem tudni.