Demi Lovato nem hiszi, hogy valaha anya lesz

Demi Lovato, az egykori Disney-sztár története nem tündérmese. A Dancing With the Devil című dokumentum-sorozatából nemrégiben kiderült, milyen történések vezettek a majdnem halálos túladagolásához, melyekről tabuk nélkül mesélt.

Az énekes- színésznőről kiderült, hogy dílere megerőszakolta, valamint majdnem fatális túladagolása hatására, több agyvérzésen és egy szívrohamon is átesett. A következmények sem maradtak el.

Demi ma is foltokat lát, így nem vezethet többé, de a gyermekvállalást sem látja reális lehetőségnek – nyílt meg friss interjújában, amit a The Joe Rogan Experience podcastnak adott.

“Nem is tudom, tavaly el voltam jegyezve. Azt hittem, hogy mostanra házas leszek és talán várandós. De most nem ez a helyzet, az életem nem a terveim szerint alakul. Azt mondom, szeretnék gyereket. Örökbe fogadnék, az biztos.” – mondta Demi Lovato.

Nem is csoda, hogy a híresség ilyen borúsán látja a jövőt. Miután tavaly úgy hitte, megtalálta az igazit, Max Ehrich személyében, a lánykérés után egy hónappal szakításra került a sor, mivel Demi rájött, hogy Max csak a karrierjét akarta beindítani azzal, hogy pár hónap után megkérte a kezét.