Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Dennis Quaid feleségül vette 39 évvel fiatalabb barátnőjét

A pár a koronavírus miatt halasztotta el tavaszi menyegzőjét, de csupán néhány hónappal.

Negyedszer is megnősült a most 66 éves Dennis Quaid, a feleség pedig nem más, mint a 27 éves Laura Savoie. A pár tavaszra tervezte a lagzit, a koronavírus-járvány azonban átírta a szerelmesek terveit. Azt azonban már nem kötötték a nyilvánosság orrára, meddig halasztják a nagy napot.

People magazin azonban exkluzív cikkében bejelentette, hogy Dennis és Laura immáron férj és feleség. A pár június 2-án mondta ki az igent Santa Barbara egyik tengerparti szállodájában. A szertartás igen szűk körben zajlott, ugyanis a páron és a lelkészen kívül állítólag senki sem volt jelen a ceremónián. A barátoknak és rokonoknak egy későbbi időpontban szervezik meg a lagzit.

“Ahogy belenéztem a szemébe, ő volt a legszebb menyasszony” – nyilatkozta Quaid a magazinnak.

A színész és orvosnak készülő felesége tavaly tavasszal kezdett el randevúzgatni, érzelmeik azonban olyan hevesek voltak, hogy októberben már az eljegyzésüket is megtartották.

Dennis első felesége P. J. Soles volt, tőle öt év után vált el. Majd Meg Ryannel való, tíz évig tartó kapcsolata is a bíróságon végződött. Ryant az ingatlanügynök, Kimberly Buffington követte a sorban, aki 12 év után adta be a válási papírokat.

Forrás Hirado.hu
<