Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Nem gondoltuk volna, hogy ő jut elsőként a Nyerő Páros döntőjébe

Ma eldőlt, hogy ki az az egy pár, aki már biztosan a Nyerő Páros fináléjában van. Dér Heninek és Bakos Gergőnek egyenes ágon sikerült bejutnia a mindent eldöntő körbe.

A nézőket talán legmegosztóbb pár sikeresen túllendült az utolsó akadályon és elsőként jutott be a Nyerő Páros fináléjába.

Szinte hihetetlen, hogy háromszor is a kiesés szélén táncoltak, de nem csak, hogy mindig legyűrték párbajellenfelüket, de most a játék két legerősebb párosát hátrányból megelőzve elsőként jutottak a fináléba. Az pedig, hogy ki lesz a fináléban az ellenfelük, az Járai Máté és Kíra, valamint Rácz Jenő és Dóri között dől el.

 

Dér Heni bátran vetette le magát a mélybe a tandemugrásnál, ám egy későbbi feladatban hajlandó lett volna a saját épségét is veszélybe sodorni.

 

Rácz Jenő fizikailag és szellemileg is elfáradt a végére. Az eddigi játékokban rendre jól teljesítő sztárséfen ismét kifogott a feladat. “Negyven méter magasban remegett a lábam. Négyezer méter magasban mit fogok én csinálni?” – rettegett a Michelin-csillagos séf.

 

Nagy meglepetésre Járai Mátéék is vereséget szenvedtek Heniéktől, de persze ettől még a jókedv és a kacagás nem maradhatott el. A színészt annyira elkapta a néptánc heve, hogy közben a nadrágjától is megszabadult…

 

Péntek este tehát kiderül, hogy Dér Heni és Bakos Gergő kivel mérettetik meg a Nyerő Páros fináléjában és melyik páros lesz 2020. év Nyerő Párosa.

<