Dokumentumfilm készült Johnny Depp magánéleti botrányairól

A The Sun 2018-ban feleségverőnek nevezte a színészt, amiért a lapot be is perelte Johnny Depp, de aztán tavaly novemberben a bíróság alaposnak ítélte Amber Heard keresetét és a bíróság kimondta, hogy a The Sun “joggal” nevezte a színészt nőverőnek, sőt Depp fellebbezését is elutasították.

Johnny Depp listat vezetett kikkel csalta meg Amber Heard

A tárgyalás során azonban furcsa közjátékok voltak, kiderült, hogy Johnny Depp listát vezetett azokról a hollywoodi sztárokról, akikkel szerinte Amber Heard megcsalta őt, de többek közt azzal is megfenyegette a feleségét, hogy meg fogja erőszakoltatni valakivel. Amber Heard sem volt szent, a tárgyalás során kiderült, hogy volt olyan alkalom, hogy Johnny Depp arra ment haza, hogy valaki (felthetően Heard) belekakkantott az ágyába.

Ezek után Deppet kirakták a Legendás állatok-filmekből (vagyis ő távozott…) illetve jó eséllyel A Karib-tenger kalózaiban sem láthatjuk többé. Bár több petíció indult amiatt, hogy Amber Heard lábára is tegyen útilaput a Warner, a színésznő vissza fog térni az Aquaman 2-ben.

Szóval van miről filmet készíteni, az ITV stábja pedig nem is volt rest és a fenti történeteket feldolgozva hamarosan bemutatják a Johnny című három részes dokumentumfilmet a színész tündökléséről és – főleg – bukásáról.