Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Megint egy nagy fordulat várható a Drága örökösökben

A DNS laborban eddig is izgalmas események történtek és úgy tűnik, hogy ismét egy nagy fordulat színtere lehet az intézmény.

Subicz DNS-szerző hadművelete Icuka és Dzsennike miatt dugába dőlt – bár erről sem a Polgármester, sem a mintákat bekérő Benedek alezredes nem tud még.

A hétfői részben azonban már láthatjuk, hogy mi történt a vizsgálatra küldött, véletlenszerűen összerakott evőeszköz-csomaggal, sőt az előzetesből úgy tűnik, hogy egy különös egyezőségre bukkantak a laborban.

Azt nem lehet kizárni, hogy a Szappanos-testvérek valamelyikének is bekerült a DNS-e a válogatásba, már csak az a kérdés, hogy ez kiével mutatott egyezőséget – illetve ha az ő mintájuk mégis kimaradt, akkor milyen egyezőségre figyeltek fel a laborban?

Talán pont Tibi és Kristóf mintája egyezik, ez lenne a legkézenfekvőbb, ahogy Attila és Józsi mintájában is kell, hogy egyezés legyen, azonban jól tudjuk, hogy a Drága örökösök története mindig képes meglepetést okozni.

Nos, vacsoravendégek voltak még Icuka, Vilmos, Szláven és Laura is, még az is meglehet, hogy valamelyikükről újabb meglepetés derül ki?!

<