Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Őrült bulit csaptak a Drága örökösök

A Drága örökösök legutóbbi részében őrületes bulit csaptak Ökörapáti lakói, na meg a meghívott vendégek, a Borbála vezette Kárászi ördögök.

Subicz (Németh Kristóf) nagy tervet eszelt ki. Úgy döntött, hogy rockpárbajt szervez Ökörapátiban, hogy így alázza meg a Panziót megbüntető közegészségügyi ellenőrnőt, Borbálát (Vasvári Emese).

Az ökörapáti rockpárbaj győztese címre egyedül nem sok esélye volt Subicznak, aki meg volt győződve arról, hogy rocksztárnak született.

 

Aztán jött Vilmos (Katona László), a szállodaigazgató, aki egyrészt kemény rockermúltjáról is vallott, na meg aztán megmutatta a polgármesternek, hogy hogy vereti egy igazi rocker.

 

Vilmos végül egy komplett együttest szervezett Subicz köré, így megalakult a Subicz és Bandája. Szappanos Tibi (Lengyel Ferenc) gitározott, Krisztián (Szabó Simon) dobolt, Stefi (Kiss Anna Laura) pedig énektudását mutatta be.

Aki rácsodálkozott, hogy arra, hogy a Stefit alakító Kiss Anna Laurának milyen szép hangja van, annak ajánljuk figyelmébe ezt a cikkünket.

Na de a témánál maradva, íme a Mennyország Tourist Ökörapáti verziója.

 

A Kárászi Ördögök sem kímélték az ökörapátiakat, az ökörapátiak pedig hatalmas tapssal jutalmazták ezt. Borbála persze ezúttal is kiszúrt néhány szabálytalanságot, de a lelkes közönség miatt szemet hunyt ezek felett. Vajon

 

A Fókuszban azt is megmutatták, hogyan készültek a színészek a rockpárbajra és az is kiderült, hogy az Ökörapáti együttes frontembere milyen viszonyban áll Marosi Gitta ügyvédnővel…

 

<