Hír és közéleti magazin

Drága örökösök: Végre megtudjuk kinek dolgozik Olga?

A Drága örökösök Olgája 25 részt követően bukkan ismét fel. Vajon most miben mesterkedik?

A Vendégségben címre hallgató epizódban ismét felbukkan az utoljára a negyedik évad nyitórészében látható Olga, akivel kapcsolatban még mindig izgalmas kérdések várnak megválaszolásra. (Hogy összességében milyen kérdéseket kellene megválaszolniuk ebben az évadban a Drága örökösök alkotóinak, azt itt gyűjtöttük össze.)

“Itt Olga, helyzet van. Berepült a kismadár.” – mondja Olga, miközben a Babapusztára érkező Valit figyeli a távolból. Vajon honnan tudta Olga, hogy Vali Szerbiába érkezik? A megfogalmazás alapján úgy tűnik, hogy számított Vali érkezésére. Van egy kém Ökörapátiban, aki megfigyeli Tibiék házát? Vagy a pletykás Diának köszönhető ez? Bárhogy is, reméljük a mai epizód közelebb visz minket ahhoz, hogy megtudjuk kivel kötött szövetséget Olga.

A Drága örökösök mai részében Vali és Szláven küldetése váratlan fordulatot vesz. Tibi számon kéri a falu legpletykásabb lakóját. A panzióban Subicz válságstábot hív össze egy aggasztó ügy miatt. Eközben a lovászfiúk és a falu népe is a nagy versenyre készülnek.

 

A Drága örökösök november 9-től egyébként új időpontban lesz látható, erről ide kattintva tájékozódhat.