szerda, január 27, 2021

DRAKULA előzményfilmet készíthet az AZ rendezője

-

Bár meglehet, hogy a New Line Cinema minél hamarabb össze kell, hogy hozza az AZ folytatását, a Paramount is lecsapott Andy Muschietti rendezőre, akivel egy Drakula előzményfilmet készítenének.

A Dacre Stoker és J.D. Barker által írt történet nem a vámpírlegenda első próbálkozásáról szól, hanem azt meséli el, hogy a Drakula című irodalmi műremeket író Bram Stoker hogyan is találkozott 21 évesen, 1868-ban a gonosszal, amely végül Drakula történetét is inspirálta. A Dracul címre keresztelt filmben a fiatal és naiv hős több hónapot tölt egy toronyba zárva, az ott tapasztaltak pedig olyan hatással lesznek rá, hogy később még az egyik legismertebb horrorkaraktert is életre keltik.

Kapcsolódó bejegyzések

Hollywood vámpírcsillaga: Ilyen életet élt Lugosi Béla

Lugosi Béla szökött gyerekből lett hollywoodi sztár, úgy, hogy pályafutása elején nem beszélt angolul, szövegeit fonetikusan tanulta.

Még egy Batman! Christian Bale is szerepelni fog a The Flash mozifilmben!

Minden jel arra mutat, hogy a 46 éves Christian Bale újra Gotham lakosságát védelmezi majd, méghozzá a DC következő, 2022 nyarán érkező The Flash (A Villám) című filmjében, Ezra Miller mellett.

The Flash: Ez az oka annak, hogy Ben Affleck visszatér Batman szerepében

A 2022-ben érkező The Flash mozifilmben ismét láthatjuk Ben Afflecket, Bruce Wayne vagyis Batman szerepében.

Három különböző Batman megjelenésére számíthatunk a következő két évben

Három generáció Batmanje jelenhet meg a következő 1-2 évben a DC univerzumában.

Friss

Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után sorozatajánló

13 rendbeli gyilkosság, 5 gyilkossági kísérlet, 11 rendbeli nemi erőszak és 14 betörés. Ez Richard Ramirez, az Éjszakai vadász.

Tetthely: A Cecil Hotel – A Netflix dokumentumfilmen dolgozza fel Elisa Lam rejtélyes halálát

A Los Angeles-i Cecil Hotel sorozatgyilkosok lakóhelyeként és gyilkosságok helyszíneként vált híressé, és sokak számára Los Angeles leghalálosabb szállodájaként ismert.

F1-es maffiafilmet készít a Netflix

Robert de Niro és a legújabb Star Wars-trilógiából ismert John Boyega lesznek a főszereplői a Netflix a Formula-1 világát is érintő gengszterfilmjének, a The Formula-nak.

Hugh Grant szerepet kaphat Guy Ritchie új filmjében

Az Úriemberek után újabb Guy Ritchie filmben kaphat szerepet Hugh Grant.

A Hírstart ajánlata