Filmes hírek Duffy szerint a 365 nap a nemi erőszakot népszerűsíti

Duffy szerint a 365 nap a nemi erőszakot népszerűsíti

A Netflixnek továbbra is hatalmas médiafelhajtást hoz egy lengyel erotikus film, a 365 nap, amelyben egy olasz maffiózó tart fogságban egy nőt, miközben mindenféle szexjátékokat játszanak.

365 nap filmkritika

A Netflixnél már dolgoznak a folytatáson, azonban sokan továbbra is azt követelik a streaming-szolgáltató távolítsa el a kínálatából a filmet.

Sajnálatos, hogy a Netflix platformot nyújt az ilyen filmnek, amely erotizálja az emberrablást, szexi filmként torzítja a szexuális erőszakot és az emberkereskedelmet. El sem tudom képzelni, hogy a Netflix hogyan tudta figyelmen kívül hagyni, milyen gondatlan, érzéketlen és veszélyes ez

írta a közvetlenül a Netflix elnökének, Reed Hastingsnek címzett levelében Duffy, aki azt is hozzátette, a film „a nemi erőszak, az emberrablás és az emberkereskedelem brutális valóságát dicsőíti”.

Duffy idén februárban vallott arról, hogy megerőszakolták, bedrogozták és fogságban tartották napokon keresztül.

Duffyt állítása szerint éppen a születésnapján, egy étteremben kábítószerezte be a férfi, így rabolta el. Állítása szerint otthonában négy héten keresztül tartotta fogva az illető, és nem igazán emlékszik semmire ebből az időszakból, azt sem vette észre, hogy repülőre szálltak. Állítólag csak akkor tért magához, amikor már egy kocsiban ültek. Az illető ezután egy hotelszobába zárta be, ahol meg is erőszakolta. Az énekesnő állítólag azért nem próbált meg megszökni, mert nem volt nála pénz, és félt, hogy elrablója kerestetni fogja a rendőrséggel. Miután visszatértek Nagy-Britanniába, továbbra is úgy érezte, hogy veszélyben az élete, ugyanis a férfi többször is utalt arra, hogy megöli. Ezért nem mert elmenni a rendőrségre sem.