Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Dwayne Johnson a legjobban kereső színész

A tavaly a listát vezető George Clooney be sem fért az első tízbe.

A Forbes üzleti magazin szerdán közzétett listája szerint 2018-ban a Jumanji sztárja volt a legjobban kereső színész, és 89,4 millió dollárral (26,4 milliárd forinttal).

A magazin a színészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki. Johnson például sokat köszönhet az Under Armour sportmárkának, de persze a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című akciófilm, valamint a Családi bunyó, és a Shazam! (ennek csak producere volt) is jól jövedelmezett számára – sőt még idén bemutatják a 2017-es Jumanji folytatását, amivel jó eséllyel újabb milliókat tesz majd zsebre.

A Forbes toplistáján Chris Hemsworth a második 76,4 millió dollárral (22,5 milliárd forinttal), Robert Downey Jr. pedig 66 millió dollárral (19,5 milliárd forinttal) a harmadik. Az első tízben szerepel még Akshay Kumar (65 millió dollár), Jackie Chan (58 millió dollár), Bradley Cooper (57 millió dollár), Adam Sandler (57millió dollár), Chris Evans (43 millió dollár), Paul Rudd (41 millió dollár) és Will Smith (35 millió dollár).

Dwayne Johnson egyébként a napokban váratlanul megnősült, ugyanis feleségül vette a 34 éves Lauren Hashian énekesnőt.

A Forbes pénteken közli a legjobban kereső színésznők toplistáját.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<