Filmek, sorozatok, kultúra

Dwayne Johnson is elkapta a koronavírust

A színész egy Instagram-videóban közölte a hírt, hogy rajta kívül felesége és két lánya, Jasmine és Tiana is megbetegedett.

A színész azt mondta, a vírust nagyon közeli családi barátoktól kapták el két és fél hete, és pozitív teszteredmény “felért egy hasbarúgással”.

Johnson szerint a betegség időszaka családja egyik legnehezebb próbatétele volt, de már jól vannak, és mindenkit óvatosságra intett.

“A feleségem, a két pici lányunk és én is elkaptam a koronavírust. Ez volt életünk legnehezebb és leginkább embert próbáló időszaka, amit egy családként át kellett vészelnünk, és személy szerint nekem is. A gyerekek szerencsések voltak a tünetek szempontjából, volt egy kis torokkaparásuk pár napig, nekünk viszont nehéz menetünk volt” – mesélte Instagramon megosztott legfrissebb posztjában Dwayne Johnson.

A filmsztár arra kéri követőit, hogy próbáljanak meg pozitívak maradni, turbózzák fel immunrendszerüket, és ebben az időszakban kétszer is gondolják át a házibulikat és összejöveteleket.

“Viseljétek a maszkotokat! Nem vagyok politikus, csak egy családapa, aki a legjobbat akarja a szeretteinek!” – zárta gondolatait Johnson.

https://www.instagram.com/p/CEppiNRlpvs/

Facebook
<