Hír és közéleti magazin

A koronavírus miatt hiányozhatnak többen is a TV2 szuperprodukciójából

A Dancing with the Stars harmadik élő showjából két táncos pár is hiányozni fog – folyosói pletykák szerint a koronavírus miatt.

Egy váratlan fordulat miatt két páros most nem lép a táncparkettre szombaton este a Dancing with the Stars-ban − derül ki a TV2 péntek esti kisfilmjéből.

Könnyen lehet, hogy az édesanyját elvesztő, szappanopera-sztár, Gabriela Spanic az, aki távol marad a műsortól, pedig korábban még egy közleményt is kiadott, hogy folytatja a műsort. De ha mégis ő az egyik távolmaradó, akkor is, ki a másik táncos híresség aki nem lesz ott a 3. adásban?

Gabriela Spanic

Noszály Sándor az előző adásban megsérült, így még az is lehet, hogy az akit nem láthatunk a TV2 táncos showműsorának harmadik élő adásában, annak ellenére sem, hogy táncpartnere a héten azt írta, hogy folytatják a küzdelmet.

Mint megírtuk hétfő óta nem látta senki Marsi Anikót, pedig a Tények műsorvezetőjének szerepelnie kellett volna a TV2 esti híreiben.

De felszívódott egy másik szereplő is: Osvárt Andi eddig folyamatosan beszámolt a próbákról, de négy napja semmit sem tett közzé Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

A Ripost azt írja, hogy folyosói pletykák szerint többen elkapták a koronavírust, még az is lehet, hogy ezért cserélte le táncpartnerét Istenes László is.

A TV2 egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben, mint írták szombaton este minden kiderül – addig minden csak találgatás.