Ebben szerepel még Carrie Fisher halála után

-

Arról még mindig nincs pontos információ, hogy a héten elhunyt Carrie Fisher jeleneteit felvették-e már a Star Wars 8-ban még halála előtt, az viszont biztos, hogy a színésznőt még láthatjuk a Catastrophe sorozat egy részében Miaként (éppen ennek a sorozatnak a forgatásáról tért haza, amikor rosszul lett), ahogy az is biztos, hogy a Family Guy-ban is hallhatjuk még a hangját, amelyben Peter Griffin főnökét, Angelát alakítja hosszú évek óta.

Fisher a Wonderwell címet viselő sci-fiben is forgatott, pontosabban nem tudni, hogy forgatott-e, mert a film forgatása még jelenleg is tart, de az alkotók egyelőre nem adtak ki nyilatkozatot arról, hogy hogyan állnak a munkálatokkal, illetve hogy Fisher jeleneteit felvették-e már.

Ezen felül a Bright Lights című dokumentumfilmben is láthatjuk majd, ezt a Cannes-i fesztiválon vetítették le idén, de jövő márciusban az HBO-n is látható lesz, és a Fisher után egy nappal később elhunyt anyjával, Debbie Reynolds-szal való kapcsolatáról szól majd.

Kapcsolódó

Titokban gyermeke született az Amerikai Horror Story sztárjának

Megszületett Billie Lourd színésznő, az Amerikai Horror Story és a Scream Queens: Gyilkos történet sztárjának első gyermeke.

10 alkalom, amikor a Family Guy áttörte a negyedik falat

Ezen a listán a Family Guy történetének legviccesebb és öntudatosabb pillanatait gyűjtöttük össze, és a humoruk, eredetiségük és témájuk szerint rangsoroltuk őket.

Egymás után mondanak fel az animációs sorozatok szinkronszínészei

A Simpson család lecseréli szinkronszínészeit a Black Lives Matter mozgalom miatt, de felmond a Family Guyban Cleveland hangját adó Mike Henry is.

10 Family Guy jelenet, ami még a legnagyobb rajongókat is kiakasztotta

Ízléstelen viccek, gyenge karakterizálás - ezek a jelenetek még a legnagyobb rajongókat is kiakasztották, pedig a Family Guy sosem volt leányregény.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata