Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Egészestés filmekkel bővíti kínálatát a Nickelodeon


Ál-vámpír, focistalány és rengeteg gimis kaland – élőszereplős sorozatokkal és egészestés nagyfilmekkel erősít a Nickelodeon. A legnézettebb hazai gyerekcsatorna folyamatosan bővíti kínálatát a legnépszerűbb tinisorozatokkal és filmekkel: vasárnap az ősszel debütált Bella és a Bulldogok legjobb részeit követően érkezik a Kamuvámpír című komédia, amelynek főszereplője a Bellát is alakító Brec Bassinger.

bella_and_the_bulldogs
A legkisebb nézői mellett, idősebb követőit sem hagyja unatkozni a Nickelodeon. A gyerekcsatorna a Nicky, Ricky, Dicky és Dawn, a Veszélyes Henry, a Sam és Cat, a V, mint Viktória, a Hathaway kísértetlak és a Thunderman család után a Bella és a Bulldogokkal bővítette élőszereplős sorozatkínálatát ősszel, amelynek legjobb részeit bárki újranézheti vasárnap 13:00-tól.

A sorozat története szerint Bella (Brec Bassinger) élete legnagyobb álma válik valóra, amikor a gimis focicsapat hátvédje lesz, ám barátnői nehezen viselik, hogy a szurkolócsapatból kiválva a Bulldogok oldalára állt. Természetesen eleinte a kőkemény focistafiúk sem fogadják örömmel a törékenynek tűnő lányt, akinek így a srácok közé való beilleszkedéssel is meg kell küzdenie. Az, hogy mennyire sikerül neki, kiderül a három órás maratonból.

Pictured: Vi (Brec Bassinger), Davis (Rahart Adams) and Caitlyn (Tiera Skovbye) in SUCKERS on Nickelodeon.  Photo:  Aaron Warkov/Nickelodeon. © 2015 Viacom International, Inc.  All Rights Reserved. Vanities: Hayley Miller - Key Make Up Russell Brady - Key Hair Ken Shapkin - Costumer Arturo Chavez - Stylist Alecia Ebbels - Stylist Retouching: Boris Kravchenko/ Angry Tablet Inc.

Az amerikai focis kalandok után a Kamuvámpír idézi fel a középiskolás évek nehézségeit. Új srácnak lenni a városban ugyanis soha nem könnyű, pláne a gimiben. Könnyebben megy azonban a beilleszkedés, ha az új tanuló valaki más bőrébe bújik – persze nem szándékosan. Amikor a legnépszerűbb lány a suliban vámpírnak nézi Davis-t (Rahart Adams), a fiúnak nincs más választása, mint alkalmazkodni szerepéhez, és a szomszéd lány – a Brec Bassinger által alakított Vi – segítségével úgy tenni, mintha valóban vérszívó lenne. Vámpírfogak, csillámló test és lebegés a föld felett – nem kell sok hozzá, hogy a diákok mind elhiggyék a mesét. Egyszer azonban minden hazugságra fény derül…

Ne maradj le a cikis helyzetekben és poénokban bővelkedő középiskolás kalandokról!

Bella és a Bulldogok maraton vasárnap 13:00-tól, Kamuvámpír premier vasárnap 16:20-tól a Nickelodeon műsorán.

[KGVID width=”700″ height=”394″]//filmsor.net/wp-content/uploads/2016/03/liar-liar-vampire-promo.mp4[/KGVID]

<