Filmek, sorozatok, kultúra

Egy 15 éves The Walking Dead-titokról rántották le a leplet

És még mondja valaki, hogy a képregény nem művészet.

Azt bizonyára sokan tudják, hogy a The Walking Dead képregényfolyama tavaly véget ért, azonban még mindig tartogat meglepetést a rajongók számára. A napokban például egy érdekes időhurokra derült fény, amelyet egy lelkes rajongó vett észre, a képregény alkotójának legnagyobb örömére.

“Ez egy végtelen zombihurok, ami 15 év művészetét fedi le. Én vagyok az első, akit ezt észrevette?” – tette fel a kérdést a nyom megtalálója a Twitteren, amire Robert Kirkman lelkesen válaszolt:

“Valószínűleg te vagy az első, aki ezt észrevette. Már nagyon vártam, hogy valakinek feltűnjön. Szép munka!” – válaszolta Kirkman.

És hogy miről is van szó? A The Walking Dead első és utolsó gyűjteményes számának borítójáról, amelyet egymás mellé rakva látszik, hogy az utolsó szám címlapján látható kisebb zombihorda, az első szám zombihordájához tartozik – figyeljétek csak az utolsó címlapon található fület hova is tartozik?

The Walking Dead cimlapok husveti tojas

Ezzel aztán beindult a nyomozás és kiderült, hogy a címlapok valójában egy hatalmas zombihordát adnak ki, amely Robert Kirkman szerint éppen bekeríti az olvasót.

Valahogy így néz ki, ha egymás mellé pakoljuk a gyűjteménye számokat:

The Walking Dead cimlapok

Hát nem zseniális?

Facebook
<