Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Egy dolgot már tudunk a The Walking Dead titokzatos új szereplőjéről

Az Aaront alakító Ross Marquand elszólta magát a The Walking Dead rejtélyes vasálarcosával kapcsolatban.

Hónapok óta megy a találgatás, hogy vajon ki lehet a The Walking Dead új szereplője, a titokzatos vasálarcos figura, akivel Aaron és Alden (Callan McAuliffe) találkozik össze a The Walking Dead 10. évadának fináléjában.

Ross a Comic Con @ Home nevű online rendezvényen tett említést az új szereplőről és hogy milyen érzéseket keltett benne a felbukkanása.

“Számomra az ő érkezése ugyanolyan, mint amikor a harmadik évadban láthattuk Michonne bemutatkozását. Ez egy óriási bevezetése egy új karakternek. Nagyon izgalmas volt látni a felbukkanását, de egyben félelmetes is volt, mert úgy néz ki, mintha egy horrorfilmből ugrott volna elő” – mondta el Ross, aki a jelek szerint elfelejtette, hogy egy horrorsorozat szereplője.

A viccet félretéve a lényeg azon van, hogy amikor azt mondta, hogy “Őt”, akkor az angol hímnemű névmást használta, szóval ha csak nem szándékos megtévesztésről van szó, akkor bizony el férfi lapul a vasálarc mögött.

Bár az alábbi cikkünkben láthatjátok, ahogy végig vettük, hogy ki lehet a titokzatos figura, a legújabb pletykák szerint könnyen lehet, hogy a sorozatban három évvel ezelőtt utoljára látott Heath (Corey Hawkins) az. Aztán persze majd kiderül.

6 tipp, hogy ki lehet a The Walking Dead titokzatos vasálarcosa

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<