Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Egy Kardashian nem jár akárkivel

Kris Jenner, a Kardashian-klán feje, öt gyermek édesanyja nem adja könnyen a lányait.

Kris Jenner, a Kardashian-klán feje, öt gyermek édesanyja nem adja könnyen a lányait. Különösen nem a 17 éves Kylie-t aki számára komoly jövőt jósol a divat világában. Egy rádióműsorban hangzott el, miszerint Kylie együttjárna a család szomszédságában élő 25 éves rapperrel, Tygával. A hírt azonban Kris Jenner azonnal cáfolta.

kylie-jenner

“A lányom nem jár akárkivel” – mondta. “Arról van szó, hogy a fiú a közvetlen szomszédságunkban lakik. Már az utcán összefuthatnak egymással, s ha valaki épp akkor látja őket, akár többször is, feltételezheti, hogy van valami köztük. Pedig nem igaz, Kylie nem jár vele.”

Jenner nyilván akkor is tagadná az ügyet, ha a fiataloknak köze lenne egymáshoz (bár ki tudja), hiszen Tyga még a múlt nyáron szakított kedvesével, akitől már van egy kétéves gyermeke. Érthető, hogy Jenner nem ilyen partit képzelt el a Kardashian-klán szépreményű csemetéjének.

Kendal és Kylie Jenner, valamint nővérük Kim Kardashian
Kendal és Kylie Jenner, valamint nővérük Kim Kardashian

Jenner egyébként épp most mutatta be a celebcsalád legújabb ékét, saját szakácskönyvét, amely A konyhában Krisszel” címen jelent meg.

<