Egy mentőautóban játszódik majd Michael Bay új filmje

A Mentőautó (Ambulance) címre hallgató filmben a Jake Gyllenhaal és Dlyan O’Brien által alakított testvérpár ellop egy mentőautót egy mentőssel (Eiza Gonzalez) és egy pácienssel együtt.

A Féktelenül és a Kiképzés című akcióthrillerek hangulatát vegyítő forgatókönyvet Chris Fedak (Gyilkos lelkek sorozat) írta a 2005-ös Ambulance című dán film alapján, a rendező pedig az a Michael Bay lesz, akihez inkább a látványos külső helyszínes robbantásokban utazó filmek  állnak közel, mintsem egy karaktervezérelt film, ami jelentősen különbözik a Bayre jellemző, látványelemekben dúskáló, nagyszabású akciófilmektől.

Persze a világjárvány idején könnyebb leforgatni egy egy helyszínes és négy szereplős filmet, mint egy blockbustert. Az Armageddon, a Pearl Harbor – Égi háború és a Transformers rendezője 2021 elején kezdené a forgatási munkálatokat, a tervek szerint Los Angelesben.

Bay legutóbb a Netflix számára rendezett filmet. A Six Underground – Hatan az alvilágból című akcióthriller főszereplője Ryan Reynolds volt.

Szólj hozzá