Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Egy rejtélyes eltűnéssel indul A mi kis falunk 5. évada – ezért tűnt el az egyik főszereplő

Szifon és Baki hatósági segítséget kér, hogy megtalálják eltűnt társukat, Matyit. Csakhogy a helyi szervnek nincs tapasztalata eltűnésekben. Pontosabban van, de elég sajátos.

Mint emlékezhettek A mi kis falunk 4. évada egyebek mellett azzal ért véget, hogy a közmunkások Budapestre utaztak a filmpremierjükre. Úgy tűnik, hogy Pajkaszegre már csak ketten térnek vissza és a rejtély nem igazán hagyja nyugodni Bakiékat.

 

Persze, már jó ideje tudjuk, hogy eljön ez a nap, hiszen Molnár Áron már korábban bejelentette, hogy kiszáll A mi kis falunkból, hiszen szeretné a filmek világában is kipróbálni magát és saját művészeti projektjeinek is több időt szentelne.

“Matyi egy óriási buli volt, nagyon jó volt, hogy Ivánnal megkreáltuk ezt a karaktert. Most én elbúcsúzok tőle. Nagyon-nagyon hálás vagyok A mi kis falunk elmúlt négy évének, nagyon sok jó embert és nagyon klassz stábot ismertem meg, és nem mellesleg a sorozatnak köszönhetem, hogy létre tudtam hozni a saját zenei projektemet, a noÁr-t” – jelentette be korábban Molnár Áron.

A Matyit alakító színész egyébként éppen a fenti videóban az ő eltűnését nem túl komolyan vevő Szabó Győző szerepében tűnik majd fel a Toxikoma című filmben, amelynek előzetesét ide kattintva tudjátok megnézni.

<