Hír és közéleti magazin

Egy rövid epizódként folytatódik az Igazából szerelem

Nem mozifilm, hanem rövidfilm formában folytatódik a népszerű történet. Majdnem az összes korábbi színész visszatér az eredeti szereplőgárdából.

Richard Curtis 2003-as filmje, az Igazából szerelem (Love Actually)  minden idők egyik legnépszerűbb karácsonyi mozija, így már régóta faggatták arról a rendezőt, lesz-e újabb része a romantikus komédiának. Curtis most úgy tűnik beadta a derekát, ugyanis hivatalossá vált, hogy a BBC március 24-én, a jótékonysági Red Nose Day (a csatorna ezen a napon komikusok műsoraival és vígjátékokkal gyűjt pénzt a rászorulóknak) keretében mutatja be a rövid, tízperces folytatást.

A Red Nose Day Actually címre hallgató kisfilmben szinte az összes szereplő visszatér az eredeti gárdából. Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson is fel fog tűnni az új részben, eddig egyedül Emma Thompson visszatérése kérdéses. A film egyik sztrárja, Alan Rickman tavaly januárban hunyt el ő alakította Thompson férjét a filmben, így az ő részük valószínűleg kimarad az új epizódból.

Forrás HVG