Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Egy teljesen új Maggiet ismerhetünk meg a The Walking Dead 11. évadában

Ez a Maggie már nem az a Maggie lesz, akit eddig ismertünk.

Lauren Cohan a 9. évad elején lépett ki a The Walking Deadből, azóta pedig nagyon sok minden történt a sorozatban, hiszen Maggie a sorozat idővonala szerint több nyolc éve ment el.

Scott M. Gimple szerint rá sem fogunk ismerni Maggie-re a visszatérését követően, sőt tulajdonképpen olyan sokat változott Maggie ez idő alatt, hogy olyan lesz, mintha egy új szereplő csatlakozott volna a csapathoz.

“Visszatér, de egy teljesen más emberként. Nagyon szeretnénk bemutatni, hogy milyen dolgok határozzák meg a mostani énjét, mi tette őt azzá, akivé lett.” – árulta el a producer Maggie visszatérésével kapcsolatban.

Amikor a The Walking Dead a 9 évadban hat évet ugrott előre az időben, akkor nem vitték túlzásba a magyarázatokat, hogy miért is ment el, mindössze annyit tudunk, hogy megszületett a fia és ő továbblépett egy ismeretlen helyre. A The Walking Dead 10. évadának 16. részében azonban újra látjuk őt, ahogy egy Carol által írt levelet olvas, amelyben tudomást szerez a Suttogók általi fenyegetettségről – ezért kel útra, hogy segítsen egykori barátain.

Biztosak vagyunk benne, hogy az anyaság nem megpuhította, hanem még inkább megkeményítette Maggiet, egy igaz anyatigrisre számítunk, aki jónéhány Suttogó fejét veszi majd bemutatkozásként.

A sorozat alkotóinak ígérete szerint Maggie és Negan kapcsolata lehet a The Walking Dead 11. évadának egyik legérdekesebb szála, ennek okairól itt írtunk korábban:

A showrunner szerint ez lesz a The Walking Dead 11. évadának egyik legkeményebb momentuma

<