Filmek, sorozatok, kultúra

Egy titokzatos nő is felbukkant a The Mandalorian 2. évadának előzetesében

Nem csak bébi Yoda és Mando újbóli feltűnése miatt izgalmas a Mandalorian második évadának előzetese.

Izgalmas, látványos, és bébi Yoda, azaz A gyermek miatt pedig egyszerűen elbűvölő a The Mandalorian sorozat, aminek második évada október 30-án kerül fel a Disney+ -ra.

A folytatás első előzetese a héten debütált, és bőven tartalmaz izgalmas részleteket, mint például a felbukkanó fekete ruhás nő, akinek kiléte egyelőre a karakter, és az őt megszemélyesítő színésznő szempontjából is rejtély. A ScreenRant szerint nem kizárt, hogy egy Jediről van szó, akit a WWE-bajnok Sasha Banks alakíthat, de egyelőre ez nem került megerősítésre.

Sasha Banks The Mandalorian

A felbukkanásakor a főhős, Din Djarin éppen arról beszél, hogy a Gyermeket el kellene szállítania a mandalóri zsoldosok ellenségeinek számító varázslóknak, vagyis a Jediknek. Szóval nagyon valószínű, hogy egy Jedi figyeli meg Mandót és a Bébi Yodát.

A szériának van már egy harcművész szereplője Gina Carano személyében, akit láthattunk korábban a Halálos iramban 6-ban is.

A sorozatban visszatér Pedro Pascal, Carl Weathers és Giancarlo Esposito, valamint hozzájuk csatlakozik még Timothy Olyphant és Temura Morrison, mint Boba Fett.

<