Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Egy új magyar kiadó is DREDD BÍRÓ képregénysorozatot indít

Az egyelőre ismeretlen Holdkelte Stúdió a Dredd bíró képregények kiadására készül.

A Holdkelte Stúdió (amelynek jó eséllyel köze lehet az azóta megszűnt, átalakult Holdkelte Kiadóhoz és a Holdkelte Designhoz) követői számából ítélve nemrég indult Facebookon, de úgy tűnik, hogy elég nagy terveik vannak, mégpedig Dredd bíró személyében.

Forrás: facebook.com/holdkelte

Frissítve!

Első posztjukból ugyanis valószínűsíthető, hogy az IDW Publishing Dredd bíró sorozatának kiadását tervezik és ez időközben megerősítést is nyert – bár a hozzászólók tetszését nem feltétlenül nyerte el a dolog, ugyanis nagyjából 5-10 éves korábbi munkák alapján ítélik meg a kiadó komolyságát. A Holdkelte Stúdió elődje, a Holdkelte Könykiadó, amely korábban többek közt Adorján Balázs, Az éj gyermekei sorozatát adta ki, korábbi honlapja azóta nem elérhető.

Kíváncsian várjuk mi sül ki a dologból, addig pedig várjuk a Fumax Kiadó Dredd bíró kiadványát, amelyet szintén a napokban jelentettek be.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<