Egy valós gyilkossági ügyet tár elénk a Démonok között 3. első előzetese

A Warner Bros. közzétette a harmadik Démonok között film első előzetesét, amelyben Patrick Wilson és Vera Farmiga is visszatér.

A Démonok között 3 – Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) Arne Cheyenne Johnson valós esetét követi, aki azzal védekezett egy emberölés vádja ellen, hogy azt állította, démoni megszállottság áldozata lett. A természetfeletti nyomozók, Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga) visszatérnek, hogy kibogozzák a rejtélyes ügyet, és megküzdjenek a természetfeletti démonok tárházával.

Démonokkal suttogók: Ed és Lorraine Warren 8 megtörtént esete

A előzetes azt is sejteti, hogy ez lehet az utolsó eset és a Wilson és Farmiga főszereplésével készült horror-franchise véget ér, bár a sorozatnak több spinoffja is van, mint például az “Annabelle”, “Az apáca” és “A gyászoló asszony átka”.

A visszatérő sztárokhoz csatlakozik Julian Hilliard, aki egy démonok által megszállt 11 éves fiút, David Glatzelt fogja alakítani. Hilliard nemrég a Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa és A Hill-ház szelleme című sorozatokban is feltűnt, úgyhogy a srác lassan igazi horrorsztár lesz, ha így folytatja.

A Démonok között című filmet Michael Chaves (A gyászoló asszony átka) rendezi, a forgatókönyvet David Leslie Johnson-McGoldrick és James Wan írta, aki a franchise első két filmjét is készítette és rendezte.

“Nagyon szerettem volna, ha a Démonok között 3. eltávolodik az első két Démonok között film kísértetházas felállásától” – mondta még tavaly októberben James Wan a videóban.

A film 2021. június 4-én debütál a mozikban és az HBO Maxon.