Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Egyre több részlet látható a BLAIR WITCH videojátékból

Mert éppen itt volt az ideje, hogy a konzol előtt kapjunk ideglelést.

A Blair Witch, vagy itthon ismertebb nevén Ideglelés című film videojáték változatában a nyakunkba kell vennünk az erdőt, hogy az erdőben élő boszorkány fogságában lévő kisfiút kiszabadíthassunk. 

A Blooper Team augusztus végén megjelenő játékában ráadásul még egy kutya is segítségünkre lesz a kutatásban, meg persze egy vészesen merülő zseblámpa, egy mobiltelefon és egy kézikamera… Kérdés mindez elég lesz-e leküzdeni a ránk váró rémségeket, na meg megtalálni az eltűnt kisfiút, mielőtt kiakadna a paranoiaméter.

Frissítés:

A találtkamerás-horrorra építő, annak kvázi előzményeként szolgáló történet egyébként 1996-ban játszódik. A Black Hills erdőben eltűnik egy kisfiú, akinek Ellis, egy egykori rendőrtiszt ered a nyomába Bullet nevű kutyájával az oldalán, aki hasznos segítőtárs, előőrs a sötét és vérfagyasztó erdőben – persze csak addig, amíg jól bánunk vele.

Ha a fenti két ízelítő nem volt elég, akkor itt egy harmadik, amely a Blair Witch videojáték helyszínéül szolgáló erdőt mutatja be.

A Blair Witch videojáték augusztus 30-án érkezik PC-re és Xbox One-ra.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<