Egyre valószínűbb, hogy a Stranger Things 4. évada csak 2022-ben érkezik

A Netflix mostani bejelentés-cunamijának árnyoldalai is vannak. Legalábbis két nagy Netflix-sorozat nem szerepel a 2021 második felében tervezett premierek között.

Az egyik ilyen A Bridgerton család 2. évada, amelynek már elkezdődött a forgatása (sőt közben a 3. és 4. évadot is berendelték), de erről eddig sejtettük, hogy nem valószínű, hogy még idén a képernyőre tud kerülni.

A másik a Stranger Things 4. évada, amiben azért jó ideje reménykednek a rajongók. Ez azonban nem kapott helyett a Netflix jelentésében és nem tűnik valószínűnek, hogy “csak megfeledkeztek róla”.

A Stranger Things 3. évadjának premierje 2019 júliusában volt, vagyis lassan két év telik el úgy, hogy nem mutatják be a folytatást. Ez a jelek szerint közel 3 év is lehet, ugyanis egyre inkább úgy tűnik, hogy a Stranger Things csak 2022-ben fog megérkezni.

Stranger Things

Ezt támasztja alá Finn Wolfhard, a Stranger Things színésze is.

Egy rajongóval folytatott videóhívás során (a GamesRadaron közbenjárásával) Wolfhardot a közelgő negyedik évadról kérdezték.

“A negyedik évad? Valamikor jövőre kell megjelennie, remélhetőleg” – mondta, látszólag eloszlatva a reményeket, hogy a következő nyolc hónapban bármikor meglepetésszerűen ránk zúdulhat a Stranger Things 4. évada.

Az első és a második évad megjelenése között mindössze egy év telt el, a második (2017) és a harmadik (2019) évad között pedig két év. Most úgy néz ki, hogy a 3. és a 4. évad között három év szünet lesz.

Ahogy azt talán láttad is, ha nemrégen láttad Millie Bobby Brownt az Enola Holmesban vagy a Godzilla Kong ellenben, a Stranger Things egykori gyereksztárjai már nem is olyan kicsik (és nem is nagyon szeretnék, ha még gyerekként kezelnék őket), szóval ahogy azt korábban is írtuk, vagy egy több éves időugrás jön, vagy pedig a 18-20 éves színészek fognak játszani 15 éves srácokat. Ez nem példanélküli, de nem feltétlenül a legszerencsésebb.