Tévés hírek Megtudtuk együtt vannak-e még a Házasodna a gazda főhősei

Megtudtuk együtt vannak-e még a Házasodna a gazda főhősei

Kezdetben nyolcan voltak, majd a műsorra már csak egy gazdasszony és négy gazda kereste a szerelmet. Pisti gazda már a műsor elején feladta a szerelem keresését, Szabolcs gazda pedig az Edinával eltöltött pár napja után jött rá, hogy egyedül sokkal nyugodtabb az élet.

Házasodna a gazda RTL Klub

A műsor legvégére hárman maradtak, mindannyian választottak is maguk mellé egy társat. A Filmsor információi szerint a nyáron forgatott műsor három párjából azonban már csak egy páros van együtt.

Peti gazda Anettet választotta azt követően, hogy folyamatosan játszott a lányok érzéseivel, különösen Laurával, aki a leginkább elkezdett kötődni a férfihez. Vele ment el a ciprusi álomrandira, de ott sem tűnt úgy, mintha valóban oda lennének egymásért, ennek megfelelően mostanra már nincsenek együtt, sőt valójában soha nem is bontakozott ki jobban kettejük kapcsolata. Persze ez várható volt azt követően, hogy az utolsó adásban Peti gazda – a hangsúlyból ítélve – papírról olvasta fel, hogy mit gondol a lányról és kettejük kapcsolatáról…

Betti gazdasszony két érzelmileg instabil férfi, Laci és Csanád között őrlődött, végül utóbbit választotta a két rossz közül. Már a ciprusi álomrandi előtt is feltűnt sokaknak, hogy Betti gazdasszony mintha valójában nem is keresne párt, de a nyaraláson ez még inkább megerősítést nyert. Miközben Csanád folyamatosan próbálta ráerőltetni magát Bettire, addig a gazdasszony nem is nagyon vette fel a szemkontaktust, kitérő válaszokat adott a kérdésekre, persze milyen választ is lehet adni arra, hogy “Örülsz, hogy megtaláltál engem? Gondoltad volna, hogy lesz olyan, aki után úgy érzel mint irántam?” – miközben a gazdasszony soha nem beszélt ilyen típusú érzelmekről. Ennek megfelelően ők sincsenek már együtt a Filmsor információi szerint.

Boldog befejezése lett ellenben Roland gazda és Niki kapcsolatának. Bár sokan meglepődtek, amikor Roland Szilvit küldte haza és Nikit választotta úgy tudjuk, hogy a krumpliban utazó gazda és a fiatal lány ma is együtt vannak és boldogok.

Ez mindenképpen siker, főleg ahhoz képest, hogy a Házasodna a gazda nyilvánvalóan az érzelmileg sérült vagy a szereplési vágytól túlfűtött emberek mentőöve volt, amelyben alapvetően lehetetlennek tűnt, hogy egészséges kötődés alakuljon ki két ember között.