Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Ekkor érkezhet a Drága örökösök 4. évada

Úgy tűnik még ősszel megkapjuk a Drága örokösök 4. évadát.

Mint korábban beszámoltunk róla a Drága örökösök 4. évadának forgatása a héten véget ért, így már csak a vágószobában és az egyéb digitális utómunkálatokat végzőknek kell dolgozniuk ahhoz, hogy a nézők minél hamarabb megkapják a sorozat új évadát. Bár korábban úgy tűnt, hogy ennek köszönhetően akár már augusztusban vagy szeptemberben láthatjuk a kedvenceinket, úgy tűnik kicsit optimisták voltunk.

Remek hírünk van a Drága örökösök 4. évada miatt aggódóknak

Bár a Wikipédia, akárcsak az IMDB egy szabadon szerkeszthető adatbázis, úgy tudjuk a Drága örökösök tudásbázisát a csatornához közel álló munkatársak kezelik, ahol ma reggel egy érdekes frissítést tettek közzé.

Ez alapján a Drága örökösök 4. évada októberben rajtol el az RTL Klubon, reméljük ezt hamarosan a csatorna is megerősíti, mert fontos kiemelni, hogy ez még nem egy hivatalos információ.

Ha még nem láttátok, érdemes megnézni a sorozat új évadából közzétett első jelenetvideót, amelyben Subicz és Icuka folytat le egy képtelen beszélgetést:

Itt az első videó a Drága örökösök 4. évadából – de jó látni őket!

Drága örökösök 4. évadának munkálatai már januárban elkezdődtek, de a koronavírus-járvány miatt márciusban le kellett állítani a munkálatokat. Mint megírtuk, ekkor már nagyon jól haladtak a munkálatokkal, de azzal, hogy júliusban újra kezdhették a forgatást

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<