Ekkor érkezhet a Drága örökösök 4. évada

-

Mint korábban beszámoltunk róla a Drága örökösök 4. évadának forgatása a héten véget ért, így már csak a vágószobában és az egyéb digitális utómunkálatokat végzőknek kell dolgozniuk ahhoz, hogy a nézők minél hamarabb megkapják a sorozat új évadát. Bár korábban úgy tűnt, hogy ennek köszönhetően akár már augusztusban vagy szeptemberben láthatjuk a kedvenceinket, úgy tűnik kicsit optimisták voltunk.

Remek hírünk van a Drága örökösök 4. évada miatt aggódóknak

Bár a Wikipédia, akárcsak az IMDB egy szabadon szerkeszthető adatbázis, úgy tudjuk a Drága örökösök tudásbázisát a csatornához közel álló munkatársak kezelik, ahol ma reggel egy érdekes frissítést tettek közzé.

Ez alapján a Drága örökösök 4. évada októberben rajtol el az RTL Klubon, reméljük ezt hamarosan a csatorna is megerősíti, mert fontos kiemelni, hogy ez még nem egy hivatalos információ.

Ha még nem láttátok, érdemes megnézni a sorozat új évadából közzétett első jelenetvideót, amelyben Subicz és Icuka folytat le egy képtelen beszélgetést:

Itt az első videó a Drága örökösök 4. évadából – de jó látni őket!

Drága örökösök 4. évadának munkálatai már januárban elkezdődtek, de a koronavírus-járvány miatt márciusban le kellett állítani a munkálatokat. Mint megírtuk, ekkor már nagyon jól haladtak a munkálatokkal, de azzal, hogy júliusban újra kezdhették a forgatást

Kapcsolódó

Magyar sorozatsztárokkal indult sorozat a családon belüli erőszak ellen

A sorozatot az áldozatsegítő központokban előforduló valódi esetek alapján készítik a szakemberek.

Családon belüli erőszak a Barátok köztben: hogyan készültek a jelenetre a színészek?

Gyebnár Csekka, a Barátok Közt színésznője, megrázó jeleneteket forgatott színésztársával, Földes Tamással.

Új szereplő kavarja fel az állóvízet a Barátok köztben

A Barátok közt mai részében Lecső Péter is felbukkan, méghozzá a Litauszky Lilla által megformált Dorka édesapja, Gyuri szerepében.

Nem zuhant be a Keresztanyu nézettsége, de volt hogy a Doktor Balaton megverte

A 2. heti nézettségi adatokat böngészve úgy tűnik, hogy a Keresztanyunak sikerült megtartania Doktor Balatonnal szembeni előnyét.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet