Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Elhagyták a nézők Bödöréket, de nem ezért veszik le a képernyőről a sorozatot

Most szombaton már a Dancing with the Stars látható a Bödörék helyén, bár a TV2 elfelejtette kommunikálni, hogy lekerül a műsorról a sorozat.

Még május elsején több mint 1 200 000 néző figyelme mellett vette kezdetét a TV2 Egyszer volt Budán Bödör Gáspár (röviden: Bödörék) című sorozata, de a nézők akkorát csalódtak a sorozat első részében, hogy már a második részre a nézők több mint fele elhagyta a sorozatot.

A harmadik részre már a 500 000 nézőt sem érte el a sorozat, a 470 000 nézőből a negyedik részre már csak 389 000 néző lett, hogy aztán a nagyjából ennyi nézőt elérő hatodik részével el is vonuljon a sorozat egy átmeneti (?) pihenőre, mint azt a Filmsor elsőként megírta.

Bár a Filmsor próbálta megtudni a TV2-től, hogy mikor térnek vissza a képernyőre Bödörék, egyáltalán folytatja-e a sorozatot a csatorna, megkeresésünkre csak egy információ nélküli, formális választ kaptunk.

Pedig nagyon kíváncsiak lennénk, hogy mennyire elégedett a Bödörék számaival a csatorna, hiszen a rekordmagas nézővel debütáló sorozat a TV2 nagy durranásának ígérkezett, azonban nem csak, hogy kérészéletűnek bizonyult a siker, de a sorozat további epizódjának számai csúnyán alulmúlták a legszkeptikusabb várakozásokat is.

Persze sokatmondó az is, hogy a TV2 nem csak a Filmsor kérdéseire nem reagált érdemben, de a nézők irányába sem kommunikálta, hogy a héten már nem kapnak új részt, hiszen a sorozat helyét a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című táncos showműsor veszi át.

Pedig a Bödörék stílusa részről részre egyre jobban megszokható volt, a színészek kifejezetten parádéztak a szerepeikben és több olyan sírva röhögős jelenetet sikerült összehozniuk, amit mondjuk az 5. évadánál tartó A mi kis falunk mára már képtelen.

Vége a Bödöréknek: Ezek voltak a Bödör család legviccesebb pillanatai

Hogy Bödörék sorsa mi lesz, az persze a TV2-n múlik, reméljük hamarosan érdemi információt kapunk a sorozat jövőjét illetően.

<