Filmek, sorozatok, kultúra

Elhunyt Reckful, valószínűleg öngyilkos lett

Csütörtök este holtan találták austini otthonában a 31 éves Byron “Reckful” Bernsteint, minden idők egyik legnépszerűbb videojátékos streamerét, aki az iparág úttörőjeként rengeteget tett a videojáték-közvetítések felfuttatásáért.

Minden jel arra utal, hogy Reckful öngyilkos lett és nagyon úgy tűnik, hogy az öngyilkosságba néhány internetes troll is belehajszolta.

A korábbi esportoló saját streamjeiben és podcastekben is gyakran beszélt a mentális egészségről, és azt is tudni lehetett, hogy depresszióval, illetve bipoláris zavarral küzd. A streamer a halála előtti órákban komoly hullámvölgybe került, ami egyebek mellett abban csúcsosodott ki, hogy Twitteren megkérte volt barátnője kezét, pedig fél éve nem találkoztak egymással.

A poszt alatt aztán kiemelte, hogy nem szeretné, ha bárki nyomasztaná a nőt ezzel, és hozzátette, hogy jelenleg teljesen meg van bomolva az elméje, nem ura a saját tetteinek.

Az első posztra rengeteg gyalázkodó hozzászólás érkezett, aminek vélhetően elég nagy szerepe volt abban, hogy Reckful mentálisan még kiszolgáltatottabbá vált. A poszt megírását követően pár órával holtan találták.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!
Forrás Index
Facebook
<