Elizabeth Olsen baltás gyilkos lesz az új HBO Max sorozatban, a Love and Death-ben

Az HBO Max megrendelte a Love and Death (Szerelem és halál) című limitált sorozatot, amelynek főszereplője Elizabeth Olsen (WandaVision), aki a valós texasi gyilkost, Candy Montgomeryt alakítja.

A sorozat az Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs (Egy igaz történet a szenvedélyről és a halálról a külvárosban) című könyvön alapul, amelyet Jim Atkinson és Joe Bob Briggs írt, valamint a Texas Monthly cikkeit is alapul veszi.

A sorozat rövid logline-ja alapján nem könnyű sorozatra számíthatunk:

“Két templomba járó pár, akik élvezik a kisvárosi családi életet Texasban, amíg valaki fel nem vesz egy fejszét”.

Sarah Aubrey, az HBO Max eredeti tartalmakért felelős vezetője elragadtatással fogadta a sorozat megrendelését. “Ez egy lebilincselő történet két nő frusztrációiról és vágyairól egy kisvárosban, amely egy szörnyű erőszakos cselekményben csúcsosodik ki” – mondta Aubrey.

A sorozat forgatókönyvírója David E. Kelley (Tudhattad volna), rendezője pedig Lesli Linka Glatter (Mad Men – Reklámőrültek) lesz, akik mindketten executive producerek is lesznek. A Lionsgate fogja gyártani a limitált sorozatot, de producerként Nicole Kidman és  Blossom Films nevű stúdió is részt vesz benne.

El sem tudnánk képzelni tökéletesebb művészt Candy főszerepére, mint Elizabeth Olsen” – mondta Kevin Beggs, a Lionsgate Television Group elnöke.

Tehetsége, karizmája és energiája úgy képes elvarázsolni a közönséget, mint senki más. Büszkék vagyunk arra, hogy Lesli, David és Nicole világklasszis kreatív csapatával dolgozhatunk együtt ezen az izgalmas és érdekes sorozaton, és hogy egy újabb izgalmas prémium kategóriás produkciót hozhatunk el partnereinknek az HBO Maxnál. – tette hozzá.

Bár kétség sem fér ahhoz, hogy Elizabeth Olsen tehetségét tekintve nem tévedtek, de azért ne felejtsük el, hogy Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje, A láthatatlan ember) ugyanezt a baltás gyilkost fogja alakítani a Universal Content Productions Candy című sorozatában. Neki sem kell a szomszédba a fenti jelzőkért…

Fejszés gyilkos lesz új sorozatában Elisabeth Moss