A mi kis falunk és a Keresztanyu feltörölte a padlót a TV2-vel

Február után márciusban is az RTL Klub volt a legnézettebb csatorna főműsoridőben a 18-49 évesek körében, ráadásul az év harmadik hónapjában még nőtt is az előnye legfőbb versenytársával szemben és közel két százalékpontos előnnyel zárta a márciust. Ami pedig az elmúlt hetet illeti: A mi kis falunk ismét a toplista élén végzett a maga 20,2 %-os közönségarányával a 18-49 éves korcsoportban. A Keresztanyu sem talált kihívóra saját sávjában: átlagosan 18,2 %-os közönségarányt ért el a legfontosabb célcsoportban.

Az RTL Klubnak elképesztő számokat hozott hétköznap a Keresztanyu sorozat, amely hétfőtől szerdáig 19 százalékos közönségarányt tudott felmutatni és volt, hogy 850 000 nézőnél is több választotta az RTL napi sorozatát.

A Keresztanyu mögött A mi kis falunk ismétlése is elképesztő számokkal ment hétköznap, hétfőn például 630 000-en nézték, ami 15,7 százalékos közönségarányt jelent. 

Szombaton A mi kis falunk 5. évadának 8. részét is elképesztő érdeklődés övezte, a vígjátéksorozatra 930 000 néző volt kíváncsi, ami 20,5%-os közönségarány.