vasárnap, január 24, 2021

Elkészül a VAKSÖTÉT folytatása!

-

A 2016-ban bemutatott, nálunk Vaksötét címen bemutatott Don’t Breathe elég nagyot ment, hiszen a 10 milliós büdzséjéből 157 millió dollár bevételt csinált, a Rottenen 87 százalékos értékelést tud a mai napig magáénak, a kritikusok mellett pedig a néző is odavoltak érte.

Már akkoriban felmerült az esetleges folytatás kérdése, de Fede Alvarez közben belefogott A lány a pókhálóban (The Girl in the Spider’s Web) projektbe, így azóta nem sok szó esett róla. A film főszereplője, Stephen Lang azonban a napokban elszólta magát és később a rendező is megerősítette, hogy készül a film folytatása, aminek történetéről csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy a “legjobb folytatásötlet amivel eddig találkozhattunk”. Hát kíváncsiak lettünk.

Kapcsolódó

Elkészül a Fertőzés című film kvázi folytatása

Steven Soderbergh és Scott Burns dolgozik rajta.

Készül A vándorló Föld folytatása

Folytatás készül a tavaly bemutatott, A vándorló Föld című nagy sikerű kínai sci-fihez. A bejelentés szerint 2023-ban, a kínai holdújév napján debütál az új produkció.

Érkezik A zátony folytatása

A 2010-ben bemutatott A zátonyban valódi cápákat használtak a hatás növelésére, emiatt elég nagy rajongótábora van a filmnek.

Bébi úr már nem is bébi a Családi ügy előzetesében

A fivérek már felnőtt férfiak, de testvéri viszályuk felnőttkorban is folytatódik.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata