Elkezdődött a The Flash forgatása, a film logóját is leleplezték

A The Flash rendezője, Andy Muschietti felfedte az első logót a Skarlátvörös Speedster szólófilmjéhez, melynek főszerepében Ezra Miller lesz látható.

Még majdnem egy év van hátra a The Flash mozikba száguldásáig, de Andy Muschietti rendező máris felfedte a szólófilm első logóját.

A legfrissebb hírek szerint az Ezra Miller-filmben Henry Allen szerepében Billy Crudupot Ron Livingstonra cserélték le (időbeosztási problémák miatt), miközben Maribel Verdu is csatlakozott a filmhez, Barry Allen édesanyjának, Nora Allennek a szerepében.

Hosszú időbe telt, mire a The Flash elindult, de Andy Muschietti rendező az Instagramon elárulta, hogy elkezdték a forgatást. Emellett megosztotta a film első hivatalos logóját, amely a Skarlátvörös Speedster új jelmezét is sejteti.

A képen az ikonikus arany-sárga villám logója látható a piros ruhával szemben, miközben elektromosság áramlik át rajta. A The Flash mozifilmben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batman szerepében, míg Sasha Calle nemrég csatlakozott a projekthez a DC Extended Universe Supergirljeként.