Elkezdődött az Emily Párizsban 2. évadának forgatása

A Netflix bejelentette, hogy az Emily Párizsban 2. évadának forgatása ma, 2021. május 3-án kezdődik Párizsban, St. Tropez-ben és más franciaországi helyszíneken.

A Lily Collins főszereplésével készült vígjáték első évada világszerte rabul ejtette a nézőket. A sorozatról nemrégiben tartott Academy of Television Arts & Science panelbeszélgetésen kiderült, hogy világszerte 58 millió háztartás választotta az Emily in Paris című sorozatot az első 28 napban, ezzel a Netflix legnépszerűbb vígjátéksorozata volt 2020-ban.

Színészként, művészként és alkotóként a legjelentősebb ajándék az, ha a művészeteden keresztül valamilyen módon kapcsolatba léphetsz az emberekkel. Megtiszteltetés, hogy egy olyan projekthez kapcsolódhatok, amely az embereknek olyan nehéz időkben nyújtott némi szükséges megkönnyebbülést, amikor mindenki okot keresett arra, hogy mosolyogjon és nevessen. Nemcsak magamról tanultam meg többet az Emily szerepében, hanem a körülöttem lévő világról is. Nem is lehetnék boldogabb, hogy a 2. évadban újra Párizsban lehetek, hogy kibővítsem ezeket a leckéket, tovább fejlődjek, és még többet tanuljak erről a gyönyörű városról és annak minden karakteréről Emilyvel.” – mondta Lily Collins, a sorozat főszereplője.

A kezdetektől fogva mindig is szerettük volna megalkotni ezt a gyönyörű, filmszerű képet Párizsról. A sorozat megjelenésének időzítése szerencsésen alakult számunkra, hiszen világszerte mindenki karosszékutazóvá válhatott, és a szereplőink által átélhette a párizsi életet. Nem is lehetnénk büszkébbek, és izgatottan várjuk, hogy még több örömet szerezzünk a rajongóinknak.” – tette hozzá Darren Star, a sorozat alkotója.

Az Emily Párizsban Emily, egy ambiciózus huszonéves chicagói marketingmenedzser életét követi, aki váratlanul Párizsban kapja meg álmai állását, amikor a cége felvásárol egy francia luxus marketingcéget – és őt bízzák meg a közösségi média stratégiájuk megújításával. Emily új párizsi élete tele van mámorító kalandokkal és meglepő kihívásokkal, miközben igyekszik megnyerni a munkatársait, barátokat szerezni, és új szerelmek között navigálni.